Det nye gæstehus

Det gamle, faldefærdige hus som vi købte i 2013 er blevet helt færdigt. Vi er så glade og taknemmelige over at menigheden nu har fået et nyt køkken med mere hygiejniske forhold. Evangelisterne Filip og hans kone Suely flyttede ind på 1. sal og boede dér i 4 år. Senere valgte de at flytte fordi de ville studere i hovedstaden.

Vores kære, gamle nabo Manazinha har boet i stueetagen sammen med to af sine børnebørn i 5 år.

Gæstehuset har fået besøg af flere forskellige kapverdiske præster, og alle var glade for at menigheden nu kan tage imod kristne fra andre dele af Kap Verde. Nu bliver gæstehuset brugt til overnatningssted for fiskerne som benytter menighedens fiskerbåd.

Pastor Silas og hans kone kommer en weekend hver måned sammen med de unge fra kirken i den store by. De overnatter i gæstehuset og bruger køkken og badeværelserne flittigt.

Vores arbejdsfolk arbejdede ihærdigt på at gøre huset færdigt. Vi måtte leje et stillads, så de kunne nå op til 1.sal. Kommunen har lagt nye brosten på gaderne i den lille landsby, og det er blevet så fint med fortorve og trappetrin op til husene. Nu er det meget nemmere at holde husene rene, tidligere blæste der sand ind af dørene, og i regntiden var gaderne en kæmpe mudderpøl.

Til top