Sidste nyt om Manazinha

Vores gamle nabo Manazinha flyttede ind i gæstehuset da det blev færdigt. Hun samlede sine få ejendomme og blev installeret i det første soveværelse i det nye hus. Hun fik en ny seng, en stol og en stor kiste med lås, så hun kunne opbevare sine få ejendele på et sikkert sted. Hun havde kun lidt pjaltret tøj, en kop, en tallerken, en lille lygte og en gul bamse.

Manazinha var en af de fattigste kvinder i landsbyen. Hun havde to døtre og to sønner. Den ældste søn rejste til udlandet, men kom aldrig tilbage. Den anden søn døde af en alvorlig sygdom. De to døtre bor i landsbyen, men er blandt de allerfattigste kvinder i byen.

Hele Manazinhas familie har kæmpet med fattigdom og sygdom. men én dag besluttede Manazinha at hun ville komme i kirken fra Danmark. Hun ville høre om Jesus. Alle de andre kvinder i landsbyen skældte hende ud fordi hun kom i kirken, men hun holdt fast, for hun havde besluttet at motage Jesus i sit liv. Manazinha blev den første ældre kvinde som tog imod evangeliet, og Kap Verde Missionen fik den store glæde at kunne tilbyde hende at bo i gæstehuset. Hun sagde til os at det var ligesom en forsmag på Himmelen at få lov til at bo i gæstehuset. Manazinha døde i juni måned i år. Hun sov stille ind med fred i sit sind. Vi savner Manazinha rigtigt meget i menigheden, men vi glæder os over at hun nu er hos Jesus.