Om os

Vi har hjemme i Danmark og i Kap Verde

Vi er et dansk/kapverdisk ægtepar som har boet i Danmark i 38 år. I alle årene har vi haft et tæt tilhørsforhold til Blåkildekirken i Tåstrup.

I 1999 rejste vi for første gang til Kap Verde for at besøge vores familie som bor på øen Maio. Et år senere blev vi kontaktet af et familiemedlem som spurgte om vi ville købe en grund i vores slægtsby. Vi sagde ja til tilbuddet og følte en tilskyndelse fra Gud til at bygge et hus på denne grund, et hus som kunne bruges til afholdelse af evangeliske møder.

 

Hver sommer rejste vi til Kap Verde for at bygge så meget vi kunne nå i løbet af 4-5 ugers ferie. I 2010 kunne vi så småt begynde at bruge stuen til kristne møder, mens vi stadig byggede videre på en gård bagved med soveværelser til evangelister.

 

Vi fik kontakt med tre kapverdiske evangelister som kom for at forkynde Gud ord. Én af disse evangelister, Filipe og hans kone Suely fik et kald fra Jesus til at blive i den lille landsby, og de fik lov til at bo gratis i huset.

 

Vores arbejde i den lille landsby på øen Maio begyndte at gribe om sig med hjælp til de fattige, menighedsarbejde og socialt arbejde blandt de unge arbejdsløse i byen. Flere medlemmer i Blåkildekirken begyndte at støtte vores arbejde, og i 2014 oprettede vi en frivillig forening, Kap Verde Missionen, som fik som hovedopgave at udbrede evangeliet om Jesus på øen Maio.

 

Det er vores håb at mange kapverdere på øen Maio vil høre Guds ord og finde et nyt og bedre liv sammen med Jesus.