Nyhedsbrev marts 2019

Vores glæde i Jesus forbliver den samme selv under tørke og katastrofer omkring os i naturen. Gederne kan snart ikke finde græs at spise, og situationen er katastrofal, men regeringen har holdt deres løfte og der er blevet lagt vandledninger ned i dalen. Nu har vi fået vand nok til at kunne dyrke afgrøder i dalen tæt ved landsbyen. Landmændene er begyndt at rense jorden for at så og plante afgrøder. Vandet kommer fra havet og bliver renset i filtrer.

Fiskeriet har haft det svært i denne måned pga. stærke vinde, men der har været nogle få dage hvor de kunne sejle ud og fange en god fangst.

Menigheden har haft besøg af 4 nye missionærer som kom fra hovedstaden Praia. Disse missionærer gik også fra hus til hus og talte med alle som de mødte på gaden. Vi tog menighedens taxi rundt på øen og forkyndte evangeliet om Jesus i flere landsbyer på Maio.

Det var en skøn fornemmelse at tage ud for at forkynde evangeliet sammen med disse missionærer. Det er Guds vilje at vi fortæller alle, både enker, forældreløse, unge og voksne om Jesus. Der er et stort behov på øen Maio for at forkynde evangeliet - vi har små bosteder som ikke har nogen kirken, og det er meget sjældent at de troende på øen rejser helt derud for at fortælle om Jesus.

Det er som om alle tænker på sig selv og ikke har overskud til at rejse rundt med evangeliet, men det ligger på Jesu hjerte (Markus 16:15). Jesu prioritet at frelse mange sjæle, derfor led han, døde på korset og sejrede over døden.

Vi takker Jesus for de to gamle kvinder som vi har i menigheden henholdsvis 84 og 92 år. Manazinha blev alvorlig syg og måtte undersøges, men Jesus greb ind og hun er rask igen, tak Jesus!

Vi lever i en tid med åndelig og moralsk forurening, hvor mange lærde ikke anerkender Bibelens værdier, og de giver menneskelige råd. Men de råd som Jesus giver os er råd fra en ægte ven, og han har magt til at tage omsorg for os på alle måder. Jesus bør være vores eneste sikkerhed. Mange sætter deres lid til mennesker, men lad os løfte vores blik til Jesus og lægge det fra os som tynger os ned. Synden og barrierer i sindet tynger os ned (Hebr. 12:1-3).

Vi vil fortsætte med at søge Jesus i bøn, og blive fri fra disse byrder som hindrer troen i vores liv. Der er mange følelser og tanker som rejser sig i disse dage, men lad os lægge det ned som ikke stemmer med Guds ord. Vi må ydmyge os og indrømme at nåden fra Gud og fra Jesus er alt hvad vi behøver. Hemmeligheden er at løfte blikket op til Jesus i alle livets kampe og udfordringer.

Filip